Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στο Θεριανό – Νεκρός ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Σιάτος

Τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε ο 75χρονος αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Νίκος Σιάτος, το Θεριανό Αχαΐας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο.

Ο εκλιπών με καταγωγή τον Άγιο Νικόλαο Κλειτορίας,  εκλήθη μαζί με άλλους αξιωματικούς να συστήσουν την Αστυνομική Σχολή Καλαβρύτων, όπου υπηρέτησε ως υποδιοικητής, διευθυντής σπουδών και καθηγητής Ποινικού Δικαίου ενώ είχε διατελέσει και αστυνομικός διευθυντής Αχαϊας. 

Παντρεύτηκε το 1976  την Ασημίνα  Παπαϊωάννου, με κεταγωγή από το Πλανητέρο, υπάλληλο Ελεγκτικού Συνεδρίου, και απέκτησαν δύο παιδιά την Αναστασία, πτυχιούχο  Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΤΕΙ Πατρών και τον Γιώργο, επίσης πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό, ενώ ευτύχησε να δει μια εγγονή, την Ιφιγένεια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στον Αγιο Νικόλαο Κλειτορίας

Το τροχαίο δυστύχημα τα αίτια του οποίου παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστα, συνέβη το πρωί της Δευτέρας

Έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

 

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)