Συνελήφθη 21χρονος που είχε “ρημάξει” σχολείο!

Εξιχνιάστηκε, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, κλοπή που είχε διαπραχθεί τον Δεκέμβριου του έτους 2015, σε Γυμνάσιο της Ναυπάκτου.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 21χρονου υπηκόου Αλβανίας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης είχε διαρρήξει την κεντρική είσοδο του σχολικού συγκροτήματος και αφού εισήλθε στο εσωτερικό του είχε αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»

Co-parenting: Μπορεί μια οικογένεια να παραμείνει ενωμένη ακόμα κι όταν η σχέση των γονιών τελειώσει;