Πανελλαδική απεργία αύριο στο «Βοήθεια στο Σπίτι»- Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι της Πάτρας

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία κατέρχονται οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι», αύριο Πέμπτη 29 Μαρτίου, ενώ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα, στις 10:00 το πρωί, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών. Στην κινητοποίηση μετέχουν και οι εργαζόμενοι της Πάτρας.

Ζητούν μεταξύ άλλων, να δοθεί οριστική λύση που να διασφαλίζει ως θεσμό το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου, καθώς κάνουν λόγο για «15ετή ομηρία».

Στα αιτήματά τους περιλαμβάνονται ακόμα, η καταβολή δεδουλευμένων, η αναγνώριση και καταβολή του ανθυγιεινού επιδόματος στους oικογενειακούς bοηθούς, η κάλυψη των κενών θέσεων απασχόλησης και η αντικατάσταση του στόλου των αυτοκινήτων, καθώς – όπως αναφέρουν – είναι επικίνδυνα προς χρήση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας