Πάτρα: Μπήκαν τα αρνιά στη σούβλα! Ξεκίνησε το γλέντι του δήμου στα Ζαρουχλέικα – “Στρώνεται” το μεγάλο τραπέζι για όλους δωρεάν! ΦΩΤΟ

Το πασχαλινό τραπέζι του Δήμου Πατρέων, για σήμερα Κυριακή του Πάσχα, στο Λαϊκό Στέκι – Εστιατόριο στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα στα Ζαρουχλέικα (Μιλήτου 5), στρώνεται.

Το ψήσιμο των αρνιών ξεκίνησε και η πρόσκληση είναι ανοιχτή, για όλους στην περιοχή, έτσι ώστε όσοι είναι σε δύσκολη κατάσταση είτε μόνοι είτε με την οικογένειά τους, να νοιώσουν τι σημαίνει ενότητα και αλληλεγγύη στη γειτονιά. Το κρασί και τα κόκκινα αυγά, στην ημερήσια… διάταξη, θα είναι επίσης δωρεάν για όλους.

Διχασμένοι οι Γάλλοι ως προς το αν πρέπει να παραμείνει ή να πέσει η κυβέρνηση της χώρας με πρωθυπουργό τον Μπαϊρού

Μηχανική βλάβη σε σκάφος αναψυχής 

Παράταση ως το 2026 στην εξώδικη επίλυση με «κούρεμα» προστίμων έως 75%

Με μηνιγγίτιδα και Γκιλαίν Μπαρέ δύο παιδάκια στο ΠΓΝΠ

Συνελήφθη εργαζόμενος ξενοδοχείου στα Χανιά για απόπειρα ασέλγειας σε 17χρονο

Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα – Τουλάχιστον 10 τραυματίες, ανάμεσά τους και ανήλικος

Ο γιατρός του Ντιόγκο Ζότα αποκάλυψε τις τελευταίες ώρες του σταρ της Λίβερπουλ – «Ταξίδεψε νύχτα για να αποφύγει τη ζέστη»

Αχαΐα: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα