Αμβρακιά Θέρμου: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της σορού του απανθρακωμένου άνδρα

Στον 50χρονο επαγγελματία Δημήτρη Τσίτσικα ανήκει η σορός που βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο τζιπ που οδηγούσε, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, από διερχόμενο οδηγό, κοντά στην Αμβρακιά στο ορεινό Θέρμο.

Σήμερα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της ανάλυσης των δειγμάτων του DNA που είχαν ληφθεί από τον ίδιο και στενά συγγενικά του πρόσωπα και ταυτοποιήθηκαν και επισήμως τα στοιχεία του, βυθίζοντας στο πένθος το Αγρίνιο απ’ όπου καταγόταν και το Μεσολόγγι που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν, διατηρώντας αρτοποιείο. Συγγενείς είχε και στο εξωτερικό καθώς είχε γεννηθεί στη Γερμανία. Οι Αρχές οδηγήθηκαν εξαρχής στα στοιχεία του άτυχου 50χρονου από τον αριθμό πλαισίου του οχήματός του

Σε ότι αφορά τις έρευνες, αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη και στρέφονται κυρίως ως προς το ενδεχόμενο του θανατηφόρου τροχαίου, κάτι που εξάλλου «έβλεπαν» από την αρχή ως επικρατέστερη εκδοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι το υγραεριοκίνητο τζιπ προσέκρουσε στα βράχια, στην αριστερή πλευρά του δρόμου και εν συνεχεία, ντεραπάρισε δεξιά, με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί και να βρει μαρτυρικό θάνατο. Παραμένει άγνωστο ωστόσο αν η φωτιά στο όχημα προκλήθηκε όταν βρισκόταν εν κινήσει ή από την πρόσκρουση, κάτι που θα δείξει η πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επιπλέον, κάμερες ασφαλείας στο Θέρμο κατέγραψαν την μοιραία μέρα, το τζιπ να κινείται προς το σημείο που βρέθηκε καμένο ολοσχερώς. Στο μεταξύ, σύμφωνα με την νεκροψία που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, ο θάνατός του οφείλεται σε απανθράκωση.

Πηγή: sinidisi.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της