Πάτρα: Αστυνομικοί πρόλαβαν 16χρονη κοπέλα πριν αυτοκτονήσει – Το τηλεφώνημα γυναίκας που σήμανε συναγερμό

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Ένα σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε -ευτυχώς με αίσια κατάληξη- πριν από λίγο, στην οδό Κανακάρη Ρούφου, στην Πάτρα.

Γυναίκα τηλεφώνησε στο 112 αναφέροντας ότι μια νεαρή κοπέλα, βρισκόταν σε ένα τοιχίο (πλησίον του ΕΠΑΛ) και έχει εκδηλώσει την πρόθεση να βάλει τέρμα στη ζωή της. Μάλιστα η γυναίκα, φίλη της ανήλικης, έδωσε τον τηλεφωνικό αριθμό της 16χρονης στην αστυνομία. Αστυνομικοί την κάλεσαν και προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να την αποτρέψουν από την πιθανή αυτοχειρία.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών, σήμανε συναγερμός και ομάδα αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο. Εκεί εντόπισαν την 16χρονη και με λεπτούς και ψύχραιμους χειρισμούς κατάφεραν να την αποτρέψουν.

Η 16χρονη παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Ακαθάριστα Οικόπεδα: Η ΠΟΜΙΔΑ για τις διαδικασίες και τις κυρώσεις εναντίον όσων δεν πρόλαβαν…

Παρί – Μονακό 92-67: Παράσταση για έναν ρόλο στο Παρίσι

Ισραήλ: Επαναπατρίστηκαν τα ξημερώματα οι 105 Έλληνες με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας – «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»

Πάτι Σμιθ: Η Ντούα Λίπα είναι το καλύτερο φεμινιστικό πρότυπο της εποχής μας

Μουντιάλ Συλλόγων: Κυριαρχία της Ρίβερ Πλέιτ, 3-1 τους Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς

6η ημέρα πολέμου: Σφοδρές ισραηλινές επιδρομές στην Τεχεράνη – Ο Τραμπ ζητά «άνευ όρων παράδοση» από το Ιράν

Η πρόγνωση του καιρού στην Πάτρα, σήμερα Τετάρτη

Πότε ξεκινούν οι πληρωμές στους συνταξιούχους του Ιουλίου