Απεργούν και σήμερα οι διανομείς σε efood και Wolt – Συγκέντρωση και πορεία στην Πάτρα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πανελλαδική απεργία κατεβαίνουν σήμερα Παρασκευή 10 Οκτωβρίου οι διανομείς σε efood και Wolt, διεκδικώντας από τους εργοδότες την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης.

Αύριο αναμένεται η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής διαιτησίας από την οποία θα εξαρτηθεί η θέσπιση ή μη κατώτατων αμοιβών στη Wolt, με δεδομένη την άρνηση για υπογραφή συλλογικής σύμβασης.

Στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου στις 11 το πρωί. έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση. Στην Αθήνα η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Βικτωρίας, κάτω από τα γραφεία του ΟΜΕΔ, όπου θα επιδοθούν για δεύτερη φορά τα αιτήματα των εργαζομένων και θα απαιτηθεί η άμεση διαιτητική απόφαση που αφορά το καθεστώς συνεργασίας με τις πλατφόρμες.

Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 13.30 στην πλατεία Αριστοτέλους. 

Σημειώνεται από την άνοιξη του 2022 η Wolt κατήργησε τον κατάλογο σταθερής αμοιβής ανά έργο διανομής και χιλιομετρικής αποζημίωσης και ήδη από τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ανακοίνωσε την εφαρμογή του δυναμικού μοντέλου τιμολόγησης που αφορά τον προσδιορισμό της αμοιβής ανά έργο διανομής βάσει ποικίλων παραμέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

 

 

Ανησυχία για εξάπλωση θανατηφόρου μύκητα: «Σε τρώει από μέσα προς τα έξω» λένε ειδικοί

Πάτρα: Εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Ο λόγος που η Carrie Bradshaw δεν βάφει ποτέ τα νύχια της

Πάτρα: Με επιτυχία η παιδική παράσταση «Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο»

Δημήτρης Καπετανάκος: Tα παιδικά του χρόνια, οι δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός και οι αμφιβολίες του για την υποκριτική

Πάτρα: Την Τρίτη η κηδεία της Τριανταφυλλιάς Ηλιόκαυτου

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλια του Παναγιώτη Κουτσουμπή – «Μαζί σε όλα» 

Εφηβεία: Η συνήθεια που φέρνει αργοπορημένα την πρώτη περίοδο στα κορίτσια