Αγρίνιο: 21χρονος ο δράστης που άρπαξε κοσμήματα μεγάλη αξίας

Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας κλοπή που είχε συμβεί πριν δυο μήνες περίπου σε οικία στο Αιτωλικό και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης είχε παραβιάσει τη μπαλκονόπορτα οικίας, 49χρονης ημεδαπής στο Αιτωλικό, αφαιρώντας κοσμήματα και τιμαλφή συνολικής αξίας 13.000 ευρώ.

Για τη διερεύνηση της κλοπής διενεργήθηκε άμεσα έρευνα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση των στοιχείων του 21χρονου δράστη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Αρης Μουγκοπέτρος: Έχει βάλει στόχο να παίξει ξανά κλαρίνο μέχρι τον Οκτώβριο

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με μοτό – Άγιο είχε ο οδηγός του δικύκλου

Ολυμπιακός: Χωρίς Κωστούλα και Όρτα στο ντέρμπι «αιωνίων»

Κομνηνός: «Το BCL θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, επιτρέπουμε στις ομάδες να ονειρεύονται»

Με όσους θέλουν και μπορούν

Φάμελλος: “Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει”

Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας