Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests σήμερα Τετάρτη

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Για σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου (κατά τις ώρες 07:30 με 15:30), στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος αρ. 110, κατά τις ώρες 08:00 με 15:00) και στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 07:30 με 20:00)  για το ευρύ κοινό.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

Κώστας Καρπέτας: Όχι στην κατάργηση του Λυκείου Ερυμάνθειας – Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα

Το DigiWest στην πράξη: Εκδήλωση ενημέρωσης και διαλόγου στην Πάτρα

Aναζωπύρωση της φωτιάς στην Ιεράπετρα – Νέο 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών

Η Ειρήνη Μουρτζούκου στη ΓΑΔΑ: «Είμαι αθώα, δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά»

Εθελοντικές αιμοδοσίες σε Αλεποχώρι και Φλόκα Αχαΐας

Β. Κικίλιας: «Όποιος νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί την κομματική σημαία ως ασπίδα είναι βαθιά νυχτωμένος – δεν είναι αυτό το DNA της παράταξης»

Ντιόγκο Ζότα: Βίντεο σοκ μετά την τραγωδία – «Ελιωσε» στις φλόγες η Λαμποργκίνι

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Το αναμορφωμένο Δημοτικό Θερινό Θέατρο έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του