“Πνίγηκαν” από τη δυσοσμία σε χωριό της δυτικής Αχαΐας – Τί είχαν πετάξει σε κάδο απορριμμάτων; Με μάσκες και … μάνικα τον καθάρισαν οι κάτοικοι!

Πάνε τώρα δύο ημέρες, που στο κέντρο του χωριού, υπήρχε με αφόρητη δυσοσμία. Οι κάτοικοι στο Γομοστό, εκτίμησαν ότι μπορεί να είναι κάποιο ψόφιο ζώο και άρχισαν να ψάχνουν. Οι τελευταίες ώρες, ήταν ανυπόφορες. Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Τελικά, τί ανακάλυψαν;

Άγνωστοι, είχαν πετάξει μέσα στον κάδο απορριμμάτων, εντόσθια από σφάγια και μάλιστα μεγάλη ποσότητα! «Τον κάδο δεν μπορούσες να τον πλησιάσεις…», μας μεταφέρουν οι κάτοικοι. Τί έκαναν; Φόρεσαν μάσκες, βούτηξαν και μια μάνικα και καθάρισαν τον κάδο που τόσο καιρό τους είχε «πνίξει». Δεν μπορεί για όλες τις περιπτώσεις να ευθύνεται η δημοτική αρχή. Ποιος ή ποιοι είχαν την… ιδέα να πετάξουν εκεί τα σφάγια, μέσα στο κέντρο του χωριού, μια ανάσα από τα σπίτια… Ο προβληματισμός έντονος.

Β.Α. 

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού

Ριζότο με κολοκύθα και παρμεζάνα

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή