Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για το φόνο Μπακάρι – Θέμα νομιμότητας του βίντεο της δολοφονίας έθεσε ο Κούγιας!

Θέμα νομιμότητας της χρησιμοποίησης ως αποδεικτικού υλικού, του βίντεο που απεικονίζει την δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον, έθεσε χθες ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, στην πολύκροτη δίκη που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πάτρας.

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για το φόνο Μπακάρι - Θέμα νομιμότητας του βίντεο της δολοφονίας έθεσε ο Κούγιας!
Ο συνήγορος υπεράσπισης τριών εκ των αλλοδαπών κατηγορουμένων δήλωσε την πρόθεσή του, να ζητήσει να εξεταστεί η νομιμότητα της χρησιμοποίησης των βίντεο που ελήφθησαν από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων και δείχνουν τον ξυλοδαρμό του Αμερικανού και τα άτομα που συμμετείχαν σε αυτόν.
Όπως είπε ο κ. Κούγιας, «σύμφωνα με το νόμο, για να εγκαταστήσεις κάμερες σε έναν ιδιωτικό χώρο, πρέπει να πάρεις ειδική άδεια από τις αρχές και στα δικαστήρια εξετάζονται μόνο νόμιμα αποδεικτικά μέσα. Όπως δεν μπορούν να εξεταστούν οι παρανόμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές επικοινωνίες, έτσι δεν μπορεί να εξεταστεί και υλικό το οποίο προκύπτει από κάμερες, οι οποίες δεν έχουν εγκατασταθεί νόμιμα. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα το εξετάσει το δικαστήριο όταν φτάσουμε στο σημείο να εξετάσουμε το υλικό αυτό». 

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για το φόνο Μπακάρι - Θέμα νομιμότητας του βίντεο της δολοφονίας έθεσε ο Κούγιας!

Η δίκη συνεχίζεται σήμερα Τρίτη με νέες καταθέσεις μαρτύρων και η επόμενη συνεδριάσή του ορίστηκε για τις 10 Οκτωβρίου.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της