Πάτρα: Οι απατεώνες του τηλεφώνου επιμένουν- Σήμερα πήραν τηλέφωνο για τροχαίο γιου σε μάνα που είχε… κόρη!

Έχουν γραφτεί για αυτούς αμέτρητα πράγματα. Έχουν δοθεί άλλα τόσα σήματα από την πλευρά της αστυνομίας προς ενημέρωση του κοινού. Έχουν αφιερωθεί δεκάδες εκπομπές σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Κι όμως, οι απατεώνες με τα τροχαία επιμένουν, επενδύοντας σε όποιον “τσιμπήσει” πάνω στην ταραχή του.

Τελευταίο κρούσμα, το σημερινό με θύμα μια γυναίκα στην Πάτρα η οποία άκουσε από το άλλο άκρη της γραμμής έναν άνδρα να της λέει ότι ο γιος της είχε ατύχημα. Η γυναίκα ταράχτηκε από την αγχώδη φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής, αλλά αμέσως αντελλήφθη τι συμβαίνει καθώς δεν ειχε γιο, αλλά …κόρη.

Έχοντας ακούσει για τους απατεώνες με τα τροχαία, απάντησε καταλλήλως στη γραμμή η οποία έκλεισε αστραπιαία όταν ο άνδρας που είχε καλέσει συνειδητοποίησε την γκάφα του.

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους