Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα αδέσποτα έξω από το Δημαρχείο

Σε διαμαρτυρία καλεί τους φιλόζωους η Δημοτική Κίνηση Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη. Δείτε την ανακοίνωση – κάλεσμα:

Η Δημοτική Κίνηση Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, καλούν τους Φιλόζωους συνδημότες να παραστούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά απο το Δημαρχείο (Μαιζώνος 108) στις 24 Οκτωβρίου στις 11.30 πμ συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία εθελοντών, για να αναγκαστεί ο κ Πελετίδης να ασχοληθεί επιτέλους συστηματικά με την περίθαλψη, τους εμβολιασμούς και τις στειρώσεις των αδέσποτων ζώων συντροφιάς!

Όσον αφορά την προσχηματική αδυναμία της Δημοτικής αρχής να βρεί κατάλληλο χώρο για Στέγη Φιλοξενίας της υπενθυμίζουμε πως, ενώ έχει εκατοντάδες ακίνητα και οικόπεδα στην διαθεσή της, ουδέποτε ασχολήθηκε με αυτά. Το ότι το ΚΚΕ καταψήφισε τον νόμο 4039/2012 που προβλέπει παραδειγματικές τιμωρίες όσων κακομεταχειρίζονται τα ζώα, δεν σημαίνει πώς έχει δικαίωμα να μην τον εφαρμόζει! Η αδιαφορία και η εγκληματική αμέλεια είναι εξίσου καταδικαστέα! Τα εγκαταλελειμμένα και πεινασμένα ζώα, δεν έχουν ταξικό εχθρό όποιον βρούν μπροστά τους, αλλά την αναισθησία της δημοτικής αρχής του ΚΚΕ. 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας