Χαμός από ακινητοποιημένο φορτηγό μέσα στο τούνελ της Παναγοπούλας! ΝΕΟΤΕΡΑ

Νεότερη Ενημέρωση: Στην αναζήτηση οδηγού φορτηγού βρίσκονται οι αρχές.

Νωρίτερα σταμάτησε σε τούνελ της Ολύμπια Οδού στο ύψος της Παναγοπούλας. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οχήματα λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου, ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο, ο οδηγός και φορτηγό είχαν γίνει καπνός!!

Πρώτη Ενημερώση 6.50: Ενα φορτηγό έχει ακινητοποιηθεί στο τούνελ της Παναγοπούλας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί αναστάτωση και να υπάρξει κινητοποίηση αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο από την μια λωρίδα.

Πρίν λίγο και μετά την βοήθεια που προσφέρθηκε το φορτηγό κατάφερε να “ξεκολλήσει” από το τούνελ και η κυκλοφορία να διεξάγεται πλέον κανονικά.

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού

Ριζότο με κολοκύθα και παρμεζάνα

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή