Προσωπικό “στοίχημα” για τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ η κατασκευή του Αστυνομικού Μεγάρου – Έρχεται στην Πάτρα

Προσωπικά αναλαμβάνει να “τρέξει” τις διαδικασίες της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας, ο Αχαιός Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, δρομολογείται τις επόμενες ημέρες, επίσκεψη του στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της οποίας θα έχει επαφές με εκπροσωπους τοπικών φορέων. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, είναι μεταξύ των προσώπων που ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, προτίθεται να συναντήσει.

Η κάθοδος Ανδρικόπουλου στην Πάτρα, θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας το προσεχές διάστημα, καθώς σύμφωνα με πηγές του tempo24.news, επίκειται η διενέργεια κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ ακόμα και την τρέχουσα εβδομάδα. 

 Νίκος Σύφαντος

 

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Με υπερηφάνεια η μεγάλη παρέλαση για το έπος της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Pink the city 2025: Η παρουσία της 6ης ΥΠΕ με το πρόγραμμα “EUCanScreen” – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Οι μαθητές τίμησαν την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνων στην πλ. Όλγας ΦΩΤΟ

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

28η Οκτωβρίου 1940: Οταν οι ιταλικοί “Πελαργοί” αιματοκύλησαν την Πάτρα – Λίγες ώρες μετά την κήρυξη του πολέμου!