Προσωπικό “στοίχημα” για τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ η κατασκευή του Αστυνομικού Μεγάρου – Έρχεται στην Πάτρα

Προσωπικά αναλαμβάνει να “τρέξει” τις διαδικασίες της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας, ο Αχαιός Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, δρομολογείται τις επόμενες ημέρες, επίσκεψη του στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της οποίας θα έχει επαφές με εκπροσωπους τοπικών φορέων. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, είναι μεταξύ των προσώπων που ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, προτίθεται να συναντήσει.

Η κάθοδος Ανδρικόπουλου στην Πάτρα, θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας το προσεχές διάστημα, καθώς σύμφωνα με πηγές του tempo24.news, επίκειται η διενέργεια κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ ακόμα και την τρέχουσα εβδομάδα. 

 Νίκος Σύφαντος

 

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης