Χωρίς ταξί αύριο η Πάτρα – “Κατεβάζουν” σημαία

Το Σωματείο Ταξί Πατρών & Περιχώρων «Ο Αγ. Χριστόφορος» ενημερώνει ότι με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί & Αγοραίων για στάση εργασίας την  Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018.

Ζητούμενο είναι η άμεση εφαρμογή των νόμων 4530/’18 και 4446/’16 και η ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών, ώστε να παταχθεί η υποκλοπή έργου από φορείς που ΔΕΝ έχουν δικαίωμα επιβατικής μεταφοράς και να γίνει άμεση προσαρμογή όλων των εταιρειών διαμεσολάβησης με το εθνικό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την αστική μεταφορά.

Κυρίως όμως να σταματήσουν οι διώξεις κατά του προέδρου της ΠΟΕΙΑΤΑ και εν γένει του συνδικαλιστικού κινήματος του κλάδου.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της