Πάτρα: Έλεγχοι στην εορταστική αγορά και … διενέξεις – “Ηλεκτρισμένη” ατμόσφαιρα και παρέμβαση της Αστυνομίας

Έλεγχοι αυτή την ώρα στην αγορά της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, από κλιμάκι εφοριακών. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσία του κλιμακίου και ο έλεγχος, έχει προκαλέσει δυσφορία στους επαγγελματίες, ενώ δεν αποφεύγονται και μικρές διενέξεις. Τα “ηλεκτρισμένα” πνεύματα, φαίνεται ότι κλήθηκε η Αστυνομία, για να τα ηρεμήσει. Δεν είναι λίγες πάντως, οι στιγμές που οι εφοριακοί έρχονται σε δύσκολη θέση, δεχόμενοι επιθέσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι προ δύο ημερών, ότι παρόμοια διένεξη κατέληξε στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, που αρνήθηκαν φορολογικό έλεγχο, σε υπάλληλο Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας. 

Συγκεκριμένα δεν του επέδειξαν απόδειξη αγοράς προϊόντων, ενώ παράλληλα ο ένας από τους δράστες σύμφωνα με πληροφορίες κινήθηκε απειλητικά προς τον Εφοριάκο, δίνοντας του χαστούκι.

Πάντως, οι έλεγχοι θα παραμείνουν σε έντονο επίπεδο λόγω των εορτών με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία καταναλωτών και επιχειρήσεων από φαινόμενα αισχροκέρδειας και αθέμιτου ανταγωνισμού. 

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»