Πάτρα: “Φάμπρικα” πλαστών εγγράφων ΚΕΠ από 37χρονη

Πρώτη Ενημέρωση 9.47: Στα χέρια της Αστυνομίας, βρίσκεται 37χρονη Πατρινή, με την κατηγορία της πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, υπέβαλλε σε ασφαλιστικό φορέα τρεις εξουσιοδοτήσεις που έφεραν πλαστή σφραγίδα γνήσιου υπογραφής από ΚΕΠ. 

Ειδικότερα, η 37χρονη που φέρεται να αναλάμβανε διεκπεραίωση υποθέσεων για λογαριασμό τρίτων, είχε στην κατοχή της γνήσια εξουσιοδότηση, την οποία εκτύπωσε, αφού προηγουμένως την επεξεργάστηκε, συμπλήρωσε τα στοιχεία ατόμων και τις κατάθεσε στο ασφαλιστικό ταμείο. 

Η πράξη της έγινε αντιληπτή και συνελήφθη. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ερευνούν το ενδεχόμενο, συμμετοχής της και σε άλλες αξιόποινες πράξεις

Με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφιά, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πατρών

Νεότερη Ενημέρωση 10.35: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονης ημεδαπής, η οποία αναπαρήγαγε σε έγχρωμη εκτύπωση  τη στρογγυλή σφραγίδα και τη σφραγίδα γνησίου υπογραφής ΚΕΠ και στη συνέχεια τις επικόλλησε σε τρεις έγχρωμες εκτυπώσεις  εξουσιοδοτήσεων διαφόρων ατόμων και τις κατέθεσε σε ασφαλιστικό φορέα.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)