Περιπέτεια τέλος για τους δύο οδηγούς στην Πούντα – Καλαβρύτων – Στους -8 οι βαθμοί- Επί ποδός η αστυνομία για το δεύτερο – ΜΟΝΟ με αλυσίδες η κυκλοφορία

Νεότερο: Η θερμοκρασία στα Καλάβρυτα δείχνει -8 βαθμούς Κελσίου, ενώ η χιονόπτωση εκτείνεται από  την Ζαρούχλα, το Μέγα Σπήλαιο και το Σκεπαστό και η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Στην περιοχή βρίσκονται  τρία μηχανήματα της υπηρεσίας τα οποία επεμβαίνουν όπου και όποτε χρειαστεί καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

 

 

 

 

Νεότερο: Αίσιο τέλος για τους  δύο οδηγού που εγκλωβίστηκαν με τα αυτοκίνητά τους στην επαρχιακή οδό πούντας – Καλαβρύτων. Οι δύο οδηγοί χάρη στην κινητοποίηση των αρχών απεγκλωβίστηκαν .

Νεότερο:

Το ένα όχημα σύμφωνα με πληροφορίες απεγκλωβίστηκε από την οδική βοήθεια. 

Ο άλλος εγκλωβισμένος οδηγός βρίσκεται κοντά στο σπήλαιο ενώ στο σημείο κατευθύνεται η αστυνομία για διευκόλυνση.

 

Πρώτη είδηση:

Δυο οδηγοί βρίσκονται εγκλωβισμένοι αυτή την ώρα στην επαρχιακή οδό Πούντα Καλαβρυτα και συγκεκριμένα στο ύψος του Διακοπτου.

Ο πάγος φαίνεται πως δημιουργήσε το πρόβλημα και οι αρμόδιοι πηγαίνουν αυτή την ώρα να βοηθήσουν τους οδηγούς. Η αστυνομια βρίσκεται επι ποδός και απαγορεύει την κίνηση στους ορεινούς δρόμους. Οι κάτοικοι κινούνται μόνο με αλυσίδες κι αυτό μόνο όταν υπάρχει ανάγκη. Στους υπόλοιπους ζητά η αστυνομια να γυρίσουν πίσω αφού θεωρείται πολύ επικίνδυνο να οδηγήσουν στις επαρχιακές οδούς.

Quō vādis ΣΥΡΙΖΑ
09/06/2025 | 09:58

Αντίστροφη μέτρηση για ανασφάλιστα ΙΧ – Προβλέπονται “βαριές” καμπάνες

Ρονάλντο: «Φαινόμενο ο Γιαμάλ, θα κατακτήσει πολλούς τίτλους»

Ο Στράτος Σιμόπουλος για την επίθεση στο σπίτι του

ΗΠΑ: Συνετρίβη στο Τενεσί αεροπλάνο με 20 επιβάτες – Αλεξιπτωτιστές οι περισσότεροι τραυματίες

Quō vādis ΣΥΡΙΖΑ

Σοφιά Βεργκάρα: Τόπλες στην πισίνα του σπιτιού της η 52χρονη ηθοποιός

Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: Εκπέμπουν SOS οι εργαζόμενοι – “Κινδυνεύουν οι ασθενείς”

Ποιος αντέχει να δουλεύει ως τα γεράματα; – Η Ευρώπη γερνά και η αγορά αδιαφορεί