ΕΕΤΕΜ Αχαΐας: Συνάντηση με τον ευρωβουλευτή Νότη Μαριά

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, αντιπροσωπείας της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Φώτη Κατριβέση και τον Α΄ Αντιπρόεδρο & μέλος της Κ.Δ.Ε. Αθανάσιο Κουμούτσο, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αχαΐας & Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας (Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.) Ιωάννη Μπαϊκουση, με τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή κ. Νότη Μαριά στο πολιτικό του γραφείο στην Αθήνα.
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να εξετασθεί η δυνατότητα μεταφοράς των προβλημάτων που απασχολούν τους Πτυχιούχους Μηχανικούς Τ.Ε. στο Ευρωκοινοβούλιο.
 
Ο Νότης Μαριάς είναι Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
Είναι Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας