Μεγάλη ποσότητα «ορφανού» λαθραίου καπνού εντόπισε το Τελωνείο Πατρών στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας – Διήμερη επιχείρηση με συμμετοχή σκύλου

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 48 κιλών λαθραίου καπνού, στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, προχώρησαν στελέχη του Τελωνείου Πατρών, μετά από σχετικές πληροφορίες που είχαν περιέλθει στη διάθεσή τους. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του sinidisi.gr ηεπιχείρηση των Τελωνειακών διήρκεσε δύο ημέρες (χθες και σήμερα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις έρευνες συμμετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος του Τελωνείου Πατρών. Πάντως συλλήψεις δεν έγιναν καθώς δεν εντοπίστηκαν -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- οι αποστολείς και οι παραλήπτες.

sinidisi.gr

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης αναλαμβάνει την επαναξιολόγηση του υλικού που κατασχέθηκε στην Πάτρα

Κ. Αχαΐα: Μία σύλληψη για το άγριο επεισόδιο στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ