Στην Πάτρα την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τον Χρήστο Χριστόπουλο

Με τη συμπλήρωση ενός  χρόνου από το θάνατο του ιδρυτή και ιστορικού της εκδότη, Χρήστου Ι. Χριστόπουλου, η «ΓΝΩΜΗ» διοργανώνει την προσεχή Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 εκδήλωση στον πολυχώρο Royal (Ακτή Δυμαίων 51 στην Πάτρα),  στη μνήμη του.

Στην εκδήλωση, στην οποία θα παραστεί και ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης, με τίτλο «Δημοσιογραφία και Δημοκρατία» θα γίνουν ομιλίες, με αναφορές στην πολύχρονη προσφορά του αείμνηστου ιδρυτή της «Γ» στον  χώρο του Τύπου, ενώ θα παρουσιαστεί και βίντεο με χαρακτηριστικές εικόνες από τη ζωή του και την καθημερινότητα του.

Αλλωστε κανείς δεν λησμονεί, ένα χρόνο μετά, την πολυσχιδή προσωπικότητα του Χρήστου Χριστόπουλου, ο οποίος χάραξε την ανοδική πορεία της ιστορικής εφημερίδας, «Η ΓΝΩΜΗ», δημιούργησε  την καθημερινή έκδοση της, την «ΠΡΩΪΝΗ ΓΝΩΜΗ» και με την καθοδήγηση του, τις έφτασε σε εγκυρότητα και κυκλοφορίες απίστευτες για τον περιφερειακό τύπο.

Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης, με τους ομιλητές και άλλες λεπτομέρειες, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: gnomip.gr

ΗΠΑ: Ταυτοποιήθηκε πυρομανής που δολοφόνησε δύο πυροσβέστες στην πολιτεία Άινταχο

Κατάκολο: Κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε για ασθενή που υπέστη καρδιακή προσβολή

Δυτ. Ελλάδα: Του …έφυγε το ΙΧ και “καρφώθηκε” σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού ΦΩΤΟ

Ο Τιμωρός: Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει στο φινάλε ΒΙΝΤΕΟ

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται σήμερα η αγόρευση του Εισαγγελέα με την πρότασή του για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού

Παραγουάη: Προμηθεύτηκε μαχητικά αεροσκάφη για να αντιμετωπίσει τους εμπόρους ναρκωτικών

Ίντερ – Φλουμινένσε 0-2: Αποκλεισμός έκπληξη για τους «νερατζούρι» από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Υπό μερικό έλεγχο τα ξημερώματα πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Ήχησε το 112 “κλείστε πόρτες και παράθυρα”