Στον ανακριτή ο 65χρονος που ασέλγησε σε βάρος 17χρονης

O 65χρονος προσέγγισε την 17χρονη στο facebook, της έταξε μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι και την έπεισε να ταξιδέψει μόνη της από την Κέρκυρα στο Αγρίνιο για να τον συναντήσει όπου και ασέλγησε σε βάρος της.

Το σπίτι στο χωριό της Κέρκυρας, για τη 17χρονη ήταν φυλακή. Έλεγε ότι θέλει να φύγει. Τα λόγια του 65χρονου την είχαν γοητεύσει κι έτσι το περασμένο Σάββατο έφυγε με το ΚΤΕΛ.

«Μιλούσαν στο τηλέφωνο μιλούσαν και στο fb. Κάποια στιγμή που μπόρεσα και πήρα το τηλέφωνο της έλεγε πώς να φύγει, με ποιον τρόπο να φύγει και που θα την περίμενε αυτός για να συναντηθούν» είπε η μητέρα της 17χρονης.

Η ανήλικη ταξίδεψε από την Κέρκυρα όπου ζει μέχρι το Αντίρριο. Εκεί την περίμενε ο 65χρονος.Την οδήγησε στο σπίτι του στο Θέρμο Αγρινίου και σύμφωνα με τις αρχές ασέλγησε σε βάρος της.

Οι αστυνομικοί μετά από 48 ώρες και με τη βοήθεια των μηνυμάτων κατάφεραν να εντοπίσουν την ανήλικη στο σπίτι του 65χρονου. Οι αρχές αμέσως τον συνέλαβαν και κατάσχεσαν δυο τάμπλετ κι ένα κινητό τηλέφωνο. Ο άνδρας θα απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»