Πάτρα: Αγριεύει η “Χιόνη” – Φέρνει μποφόρια με ριπές ακόμα και 90χλμ – ΠΡΟΓΝΩΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και οι ισχυροί άνεμοι εντάσεως 6-5 μποφόρ με ριπές 70χλμ την ώρα, θα είναι σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Τετάρτη, στην Πάτρα και την ευρυτερη περιφέρεια.

Ειδικότερα η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 9 βαθμοί κελσίου ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν δυνατοί άνεμοι ανατολικών διευθυνσεων. 

Ανάλογη η εικόνα και την Πέμπτη, οπότε οι άνεμοι ενισχύονται και θα πνέουν από τις πρώτες πρωινές ώρες από Ανατολικές διευθύνσεις εντάσεως έως και 8 μποφόρ με ριπές ακόμα και 90χλμ. 

Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από αύριο το μεσημέρι, ωστόσο οι δυνατοί άνεμοι επανέρχονται το Σαββατοκύριακο.

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό για την Πάτρα

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζεται η αναμενόμενη πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας μέχρι και σήμερα Τετάρτη στις 5 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

20190211_teemps_table_1.jpg

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της μέγιστης θερμοκρασίας κατά τις επόμενες ημέρες, όπου με μπλε αποχρώσεις σημειώνονται οι χαμηλότερες θερμοκρασίες. Στο ίδιο βίντεο παρουσιάζεται και η αναμενόμενη ισχύς των βορείων ανέμων το πρωί της Πέμπτης 14/02, όπου με κόκκινο χρωματίζονται ο άνεμος ισχύος έως 9 ενώ με μωβ ο άνεμος ισχύος έως 10 μποφόρ.

με πληροφορίες meteo.gr

 

Πάνω από 1 κιλό ηρωίνη “ξετρύπωσαν” οι αστυνομικοί στο Αίγιο – Καίριο “χτύπημα” των Αρχών

Νίκος Παπαδόπουλος: «Βανδάλισαν την πίστη ενός ολόκληρου λαού»

Πειραγμένες αντλίες – Νοθευμένα καύσιμα: Πώς γίνεται η κομπίνα

Ο παίκτης που κατέληξε στο νοσοκομείο από χτύπημα οπαδού στο Σαραβάλι: «Ήμασταν στο ίδιο λύκειο, θα το πάω μέχρι τέλους!»

Πόσο ζουν τα χρυσόψαρα; Πώς να βοηθήσετε το ψάρι σας να ζήσει πολύ

Πιερρακάκης: Η Ελλάδα σχεδιάζει να αποπληρώσει τα δάνεια από το πρώτο πρόγραμμα διάσωσης 10 χρόνια νωρίτερα

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μέσω social media η γνωριμία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Συνεχίζει στο Λεβαδειακό ο Νίκος Παπαδόπουλος