Πλοίο με 106 άτομα απέπλευσε για Ιταλία ..για να επιστρέψει στην Πάτρα – Τι συνέβη

Στο λιμάνι της Πάτρας αναγκάστηκε να επιστρέψει μετά την αναχώρηση του με προορισμό Ηγουμενίτσα – Βενετία το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ‘ASTERION II” σημαίας Κύπρου, λογω βλάβης στην κύρια μηχανή.

Οι 51 ενας επιβάτες και τα 55 άτομα πλήρωμα, επέστρεψαν με ασφάλεια, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ASTERION II” σημαίας Κύπρου, ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης δρομολογίου από λιμένα Πάτρας για Ηγουμενίτσα – Βενετία Ιταλίας με πενήντα ένα 51 επιβάτες και πενήντα πέντε 55)άτομα πλήρωμα, παρουσιάσθηκε αύξηση θερμοκρασίας στην αριστερή κύρια μηχανή και το πλοίο επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμάνι της Πάτρας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Σπιτικό ελιόψωμο
29/05/2025 | 22:46

Γενέθλια εκδήλωση από την ΟΙΚΙΠΑ

Τα κουνούπια τσιμπούν μόνο εσάς; Δεν φταίει η διατροφή ή η ομάδα αίματος – Η επιστήμη έχει την απάντηση

Τελείωσε, προτού ξεκινήσει: Το μήνυμα που μπορεί να καταστρέψει το φλερτ

Μακαρονάδα με γαρίδες και λευκή σάλτσα κρασιού

Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί: «Δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό»

Δοκιμάστε να φτιάξετε μπισκοτάκια και παγωτά για τον σκύλο σας – Πρόταση για τούρτα γενεθλίων

Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος για Σινά: Η απόφαση παραβιάζει τη θρησκευτική ελευθερία, θέτει σε κίνδυνο έναν τόπο ανυπολόγιστης αξίας

Ο Ιάσονας Φωτήλας εύχεται στους υποψήφιους των Πανελληνίων