Τι «ψηφίζει» το twitter στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

08/01/2016 | 21:21

«Ντέρμπι» μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον ως προς την απήχηση που έχουν στο Twitter, δείχνει μια έρευνα που παρουσίασε το Mega.

Πρόκειται για μια διαδικτυακή έρευνα στο Twitter που μετρά την απήχηση στο κοινωνικό δίκτυο των δημόσιων παρεμβάσεων των 2 υποψηφίων.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις από τις 2 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, οι αναφορές στο Twitter για τον κ. Μεϊμαράκη είναι λίγο πάνω από τις 2.500.

Για την ίδια περίοδο οι αναφορές στον κ. Μητσοτάκη είναι επίσης 2.500.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ