Η selfie με τον Πρόεδρο

21/01/2016 | 17:27

Πολύ κόσμος συγκεντρώθηκε στο Ίδρυμα Παπανδρέου, στην Αθήνα, για την κοπή της πίτας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ , ενώ παράλληλα γιορτάστηκαν και τα γενέθλια ενός χρόνου του πολιτικού φορέα.

Βεβαίως την πίτα έκοψε ο αρχηγός του, Γιώργος Παπανδρέου και ήσαν πολλοί αυτοί που ταξίδεψαν από πολλά μέρη της χώρας για να παραστούν στην εκδήλωση. Οπως ο Χρήστος Βουλδής, στέλεχος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην Αχαϊα και υποψήφιος βουλευτής. 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να του χαλάσει χατήρι ο πρόεδρος για μια selfie, όπως βλέπουμε και στο στιγμιότυπο.

Η selfie με τον Πρόεδρο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ