Πατρών – Πύργου: Αποκόλληση τροχών από φορτηγό της Πολεμικής Αεροπορίας – Μια τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο σημείωθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Παλαία Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινιών, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news τροχοί φορτηγού της 116 Πτέρυγας Μάχης αποκολλήθηκαν με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε διερχόμενο όχημα και να τραυματιστεί η οδηγός.

Το φορτηγό της Πολεμικής Αεροπορίας εκινείτο με κατεύθυνση την Πάτρα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και οι δυο τροχοί στο πίσω μέρος του οχήματος “έφυγαν”, πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και χτύπησαν διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε γυναίκα οδηγός, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Αγιος Ανδρέας”. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τα τραύματα της είναι ελαφρά.

 

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο