Σπίρτζης: «Η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος ξεκίνησε και θα προχωρήσει κανονικά»

Για λάσπη, πανικό και παραπληροφόρηση από τους “Πουαρό” της ΝΔ στη Δυτική Ελλάδα, με πρώτο τον υποψήφιο περιφερειάρχη και τα γνωστά τοπικά μέσα κάνει λόγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας σε δημοσιεύματα ότι «εξαφανίστηκαν τα μηχανήματα από τα εργοτάξια της Πατρών- Πύργου μετά την επίσκεψη του υπουργού την Μ.Τετάρτη. 

«Πρόκειται για προεκλογικά τερτίπια και επικοινωνιακά τρικ» τονίζει ο κ.Σπίρτζης σημειώνοντας ότι «πολύ βολικά ξέχασαν να πουν ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να ξεκουραστούν. Κατά συνέπεια, Μεγάλη Πέμπτη, Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα του Πάσχα, όπως και την Πρωτομαγιά, είναι απολύτως λογικό να μην δουλεύουν».

Όπως αναφέρει ο υπουργός Υποδομών «τα μηχανήματα δεν είναι στα εργοτάξια αφού το προσωπικό δεν εργάζεται λόγω των διακοπών του Πάσχα και αυτά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή χώρο, καθώς οι εργοταξιακοί χώροι χωροθετούνται και περιφράσσονται τις επόμενες ημέρες».

Σημειώνει επίσης ότι «εκείνοι που επενδύουν σε καθυστερήσεις με την ελπίδα να εκλεγούν πανηγυρικά ως νέοι σωτήρες, να είναι σίγουροι πως το έργο θα προχωρήσει κανονικά παρά την κινδυνολογία». Τούς προτρέπει δε «να πάνε ξανά στο σημείο να φωτογραφηθούν, την ερχόμενη εβδομάδα που τα συνεργεία θα είναι εκεί και μετά να ζητήσουν συγγνώμη για τις πρακτικές Μαυρογιαλούρου με τις οποίες επιλέγουν να πολιτεύονται, όπως και για αυτά που έλεγαν επί τέσσερα χρόνια».

Πηγή: zougla.gr

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»