Πάτρα: Νέες συλλήψεις μεταναστών στο λιμάνι

Στη σύλληψη τεσσάρων  αλλοδαπών, ηλικίας 23, 20, 20 και 30 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε., το οποίο επρόκειτο να επιβιβαστεί σε Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε για λιμάνι της Ιταλίας, μετέφερε με την άμεση συνέργεια της 20χρονης ως συνοδηγού, τον 20χρονο που κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου και την 30χρονη η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα καθώς και τα έγγραφα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Διεθνές Συνέδριο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Πάτρα: Στη φυλακή δύο μέλη της σπείρας των Γεωργιανών διαρρηκτών

Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή κρέμασε πανό για την Παλαιστίνη στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης

Συνάντηση του Δημάρχου Ζαχάρως με τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών

Θέμα τιμής για τα δικαιώματά μας

Δυτ. Ελλάδα: Συμπλοκή με τραυματισμό νεαρού – Βγήκε μαχαίρι, «έπεσαν» καρεκλιές

Με περισσότερα από 4,5 εκ. ευρώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενισχύει τις επιχειρησιακές δυνατότητες Πολιτικής Προστασίας των Δήμων

Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω με τον Έλον Μασκ, έχει χάσει τo μυαλό του»