Σεισμός στην ομιλία του Θρασύβουλου Μαυρομάτη – Η ατάκα που “έγραψε”

16/02/2016 | 13:27

Τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στο κόμμα της Ν.Δ, τόσο κατά την θητεία του ως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ Αχαΐας, όσο΄και ως κομματικό στέλεχος, απονεμήθηκε στον Θρασύβουλο Μαυρομάτη, κατά την εκδήλωση κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Αχαΐας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο “Αστήρ” στην Πάτρα.

Την απονομή έκανε ο αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Εκείνο όμως που που έκανε αίσθηση, ήταν το σχόλιο που έκανε ο κ. Μαυρομάτης, καθώς η σεισμική δόνηση της Ηλείας, τον βρήκε στο βήμα..

Διατηρώντας την ψυχραιμία του λοιπόν είπε πως “αυτός ο σεισμός δεν είναι τίποτα, μπροστά στον πολιτικό σεισμό που θα γίνει με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επόμενες εκλόγές”!

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε