Η συγκίνηση του Θανάση Πουλίδα για τον πατέρα του

18/02/2016 | 20:24

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος δυτικής Αχαΐας Θανάσης Πουλίδας για την πολυετή προσφορά του αείμνηστου πατέρα του Νικολάου Αθ. Πουλίδα, από την Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχόρων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας που έγινε στην Αγορά Αργύρη.

Ο Θανάσης Πουλίδας παρέλαβε την πλακέτα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι μεγάλη η λύπη της οικογένειας για την απώλεια του πατέρα, από την άλλη πλευρά όμως «όταν βλέπεις τόση αγάπη και σεβασμό στη μνήμη του και σε όλα όσα έχει προσφέρει, το μόνο που μπορείς να αισθανθείς είναι υπερηφάνεια και χαρά».

Παράλληλα ανέφερε ότι η Πολυτεκνική Οργάνωση θα πρέπει να λειτουργεί με βάση τη συλλογικότητα και να στηρίζεται σθεναρά από όλα τα μέλη και μη μέλη της κοινωίας. «Ιδαίτερα αυτές τις εποχές που ο θεσμός της οικογένειας κλονίζεται, ιδιαίτερα η οικογένεια με πολλά παιδιά, όλοι μας πρέπει να στηρίζουμε και βοηθούμε με γνώμονα τη συλλογικότητα την Οργάνωσή μας», είπε στην ομιλία του ο κ. Πουλίδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νικόλας Αθ. Πουλίδας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 62 του χρόνου, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία της Άρλας αλλα και της ευρύτερης περιοχής.

Παγωτό καρπούζι
20/08/2025 | 09:12

Αχαΐα: Φωτιά στο Λιβάρτζι Καλαβρύτων – Μήνυμα του 112, επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Θλίψη για το θάνατο 22χρονου Πατρινού σε τροχαίο στην Κέρκυρα – Ήταν γιος γνωστού προπονητή στίβου

Αιτωλοακαρνανία: Επικίνδυνη πυρκαγιά, τι γίνεται στην Ιόνια Οδό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ο 21χρονος οδηγός της μηχανής πήγε να καταθέσει υπέρ του 25χρονου, αλλά συνελήφθη για εμπρησμό – Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης – Επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ

Αχαΐα: Στο νοσοκομείο τετραμελής οικογένεια μετά από σοβαρό τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Θρίλερ” με πυροσβέστη που έπεσε σε χαράδρα στον Μπάλα – Επέμβαση της ΕΜΑΚ (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Θρήνος ανήμερα της Παναγίας για τον 27χρονο Βαγγέλη Μούτσιο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Πάτρα: “Έφυγε” ένας υπέροχος άνθρωπος – Συγκίνηση για τον συνταξιούχο υπάλληλο και παλιό αθλητικογράφο Νίκο Νικολάου