Πάτρα: Έλεγχος για διαρροή χημικών ουσιών στο 1ο Λύκειο της Ανθούπολης

Έλεγχος για διαρροή χημικών ουσιών έγινε στην αποθήκη του 1ου Λυκείου στην Ανθούπολη της Πάτρας.  Στο χώρο της αποθήκης βρίσκονταν χημικές ουσίες, οι οποίες παλιότερα ήταν στο χημείο του σχολείου.

Η διευθύντρια κάλεσε για να εξακριβωθεί αν η διαρροή που διαπίστωσε ήταν από χημικές ουσίες.  Πρόκειται για φυαλίδια που βρίσκονταν σε αίθουσα του 1ου Λυκείου Ανθούπολης και φυλάσσονταν σε ντουλάπα τα οποία και έσπασαν με αποτέλεσμα το περιεχόμενό τους να χυθεί στο έδαφος και στο σημείο να επικρατήσει έντονη δυσοσμία.

Η ομάδα της ΕΜΑΚ έχει αποκλείσει το χώρο για την περισυλλογή των υγρών, τα οποία και θα σταλούν στο Χημείο του Κράτους για περαιτέρω ανάλυση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι ουσίες που περιείχαν είναι επιβλαβείς. Πάντως στο σχολείο δεν βρίσκονταν μαθητές.

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους