Τσίπουρο κέρασε ο Μπούτας τον Τσίπρα!

26/02/2016 | 00:02

Ενα μπουκάλι τσίπουρο προσέφερε ο συνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας στον Αλέξη Τσίπρα μόλις πέρασε το κατώφλι του μεγάρου Μαξίμου. 

«Εάν περάσουν τα μέτρα θα είναι το τελευταίο γνήσιο. Μετά “μαϊμού”», είπε ο αγροτοσυνδικαλιστής απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό. 

Για να του αποκριθεί ο κ. Τσίπρας: «Ωχ Παναγία μου, είναι και πολύ». Και πρόσθεσε: «Μην στεναχωριέσαι. Το μόνο που δεν μπορούν να μας πάρουν είναι τον ήλιο και το τσίπουρο».

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά