Στο Νοσοκομείο “Γεννημάτα” ο Άκης Τσοχατζόπουλος – Μόνος στο τμήμα Επειγόντων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

04/04/2016 | 16:15

Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ παραμερίζουν, οι ασθενείς κοιτούν από τα φορεία και οι συνοδοί τους παρακολουθούν σχολιάζοντας χαμηλόφωνα τον Ακη Τζοχατζόπουλονα περνάει ανάμεσά τους στον διάδρομο των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». 

Είναι ημέρα γενικής εφημερίας και το νοσοκομείο μοιάζει να βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Οι δύο ένοπλοι αστυνομικοί που συνοδεύουν τον πρώην υπουργό ελέγχουν με ανήσυχο βλέμμα όποιον βρίσκεται στο οπτικό τους πεδίο, με τον κρατούμενο να περπατά ανάμεσά τους με έναν διαφορετικό τρόπο. 

Δεν φοράει χειροπέδες, δεν είναι σκυφτός και δεν ντρέπεται. Κοιτάει ευθεία με τα μάτια ψηλά και έχει σταυρωμένα τα χέρια.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για καταρράκτη.

590_232270280ad80394684319e28392edfc_0.jpg

Το χειρουργείο διήρκεσε περίπου πενήντα λε- πτά. Βγαίνοντας ο Τσοχατζόπουλος ήταν ακό- μα αποπροσανατολισμένος, υπό την επήρεια της ολικής αναισθησίας. Ηταν ψύχραιμος και ανέκφραστος, ενώ οι συγγενείς των νοσηλευ- ομένων τον παρακολουθούσαν σιωπηλοί να περνάει ανάμεσά τους. Το μεσημέρι ξεκουρά- στηκε και αργά το απόγευμα της Πέμπτης τον επισκέφτηκε η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, μαζί με το παιδί τους. 

Πηγή: realnews.gr

Στους 38 βαθμούς θα εκτοξευθεί ο υδράργυρος – Ψυχρή λίμνη φέρνει ανατροπές στον καιρό

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Τα βήματα του χορού μάγεψαν εκατοντάδες φίλους της παράδοσης – ΦΩΤΟ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τη ματιά ενός Έλληνα: Την Παρασκευή η παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Ψύλου, στην Πάτρα

 Ενημερωτική ημερίδα στην Κ. Αχαΐα για τις επενδύσεις σε θερμοκήπια

Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά στο Άνω Σούλι Μαραθώνα – BINTEO

“Πρωτοβουλία Τέμπη 28/2 Δικαιοσύνη” : Aνοιχτή συνέλευση στο Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος 

Ο Νετανιάχου καλεί τους πολίτες της Τεχεράνης να την εγκαταλείψουν – «Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο της χώρο»

12 βραβεία για τη METRO στα Internal Communication & Employee Engagement Awards 2025!