Ευσταθία Γιαννιά: Επίσκεψη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας – Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ, Ευσταθία Γιαννιά.

Η κα. Γιαννιά είχε σειρά επαφών με τη Διοικήτρια του Νοσηλευτικού Παιδιατρικού Ιδρύματος Βασιλική Γεωργιοπούλου, με τον Προϊστάμενο της Νοσηλευτικής υπηρεσίας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Γιώργο Γραμματίκα, με Ιατρούς, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό.

Οι «γερασμένες» κτιριακές εγκαταστάσεις στις οποίες  καθημερινά  φιλοξενούνται εκατοντάδες περιστατικά καλύπτοντας τις ανάγκες ανήλικων ασθενών προερχόμενων από διάφορες περιοχές της Νοτιοδυτικής Ελλάδας και η έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικών μέσων, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Κατά τη διάρκεια των επαφών η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ, είχε τη δυνατότητα αφενός να ενημερωθεί κατά κύριο λόγο για τα ζητήματα και  τα κενά που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και αφετέρου είδε από κοντά και εκτίμησε την κατάσταση που επικρατεί..

«Το Καραμανδάνειο είναι το μοναδικό αμιγώς Παιδιατρικό Νοσοκομείο που καλύπτει ανάγκες μικρών ασθενών, εκτός της γεωγραφική του κάλυψης και το μοναδικό εκτός Αθηνών, που λειτουργεί Παιδοχειρουργικό Τμήμα. Οι εργαζόμενων όλων των ειδικοτήτων, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, με την επιστημονική και επαγγελματική τους κατάρτιση, εκπαίδευση και εξειδίκευση, παρέχουν υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου», δήλωσε η κα. Γιαννιά,τονίζοντας πως θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση της Διοίκησης και του Προσωπικού, για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. 

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Πάτρα – Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας”: Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελεντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απομακρύνουν τους ασθενείς από τις κλινικές – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματική κόλαση στην Πάτρα: Χωρίς ρεύμα η μισή πόλη με 42 βαθμούς!

Σταθμευμένα οχήματα άρπαξαν φωτιά στα Σελιανίτικα – ΦΩΤΟ & BINTEO