Πάτρα: Πένθος στην ποδηλατική οικογένεια για τον θάνατο του Νίκου Αργυρόπουλου

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα και στον χώρο της ελληνικής ποδηλασίας η είδηση του θανάτου σήμερα 20 Ιουλίου, του Νίκου Αργυρόπουλου.

Ο εκλιπών υπήρξε από τους πρωτοπόρους της ποδηλασίας στην Πάτρα. Πρωταθλητής του ΠΟΠ από την ίδρυσή του 1971, τον οποίο υπηρέτησε και από τη θέση του προπονητή. Αρχές δεκαετίας του ’80 έγινε προπονητής, τόσο στον ΠΟΠ όσο και κλιμακιακός στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Υπήρξε μεταξύ άλλων προπονητής του 4ου ολυμπιονίκη μας, Λάμπρου Βασιλόπουλου. Ακολούθως έγινε κριτής ποδηλασίας.

Με τη σύζυγό του Παρασκευή, ευτύχησε να αποκτήσει δύο παιδιά την Ελένη Αργυροπούλου, Εισαγγελέα στο Πρωτοδικείο Αιγίου και τον Παναγιώτη Αργυρόπουλο, υπάλληλο στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας και να δει πέντε εγγόνια.

Την τελευταία περίοδο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την υγεία του.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Κυριακή (21/7) στις 5 το απόγευμα από τον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Προαστίου Πατρών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΠ

“Προσέφερε πολλά στο άθλημα σε όλους τους τομείς που ασχολήθηκε αλλά περισσότερα προσέφερε ως Προπονητής και ως Κριτής ποδηλασίας (Μοτο) φύλακας – άγγελος για τους αθλητές που αγωνιζόντουσαν, πολλές φορές με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Συλλυπητήρια και κουράγιο στη σύζυγο του Βούλα τα παιδιά του Ελένη Τάκη και στα εγγόνια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Καλό ταξίδι φίλε ΝΙΚΟ”.

Πηγή: sportin.gr

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της εβδομάδας

Καναδάς: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μανιτόμπα λόγω πυρκαγιών – Απομάκρυνση 17.000 κατοίκων

Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί: «Δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό»

Κορινθιακός: Η σεισμική άπνοια μετά τα 4,8 Ρίχτερ προβληματίζει τους σεισμολόγους

ΗΠΑ: Αποχώρησε από την κυβέρνηση Τραμπ ο Ίλον Μασκ – Κριτική στο «μεγάλο, όμορφο νομοσχέδιο»

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη στην Πάτρα

Πάτρα: Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς νερό Πέμπτη & Παρασκευή

Ισπανία: Έρχεται ακραίο κύμα ζέστης με θερμοκρασίες έως 40°C