Που “στέγασε” το κόμμα της η Ζωή

30/04/2016 | 20:33

Στα Εξάρχεια στέγασε το νέο κόμμα της, “Πλεύση Ελευθερίας” η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πάνω από ένα στέκι νεολαίας, απ’ όπου “ψαρεύει” νέα μέλη!
 

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το κόμμα της βρήκαν στέγη σε ένα κλασικό κτίριο στην οδό Ιπποκράτους, στη Νεάπολη Εξαρχείων, πάνω ακριβώς από το εστιατόριο “Κονσερβοκούτι”, όπου μαζεύεται αρκετή νεολαία.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ανεβαίνουν στον πάνω όροφο είτε από περιέργεια για να δουν τα νέα γραφεία της Ζωής είναι για να γραφτούν ως μέλη είτε ακόμη να προσφέρουν εθελοντική εργασία, αναφέρει το δημοσίευμα.

Εκεί οργανώνεται και η Νεολαία του κόμματος, την ευθύνη της οποίας έχει αναλάβει ο Δημήτρης Κομνηνός, γιος του ηθοποιού Λάκη Κομνηνού και της δημοσιογράφου Τζώρτζιας Κοντράρου. 

Βασιλόπιτα ζέβρα
30/12/2025 | 20:58

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα