Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Νίτας Ξυλιά – Το μήνυμα της γειτόνισσας Σίας Αναγνωστοπουλου

Πάλεψε η Νίτα Ξυλιά, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή “νικημένη” από σοβαρή ασθένεια.

Η εκλιπούσα είχε εργαστεί στην εφημερίδα “Ημέρα”.

Συγκινητικός ο αποχαιρετισμός των παιδιών του μέσω διαδικτύου:

“Τα παιδιά της Νεφέλη και Θέμης είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η μητέρα μας σήμερα έκανε το μεγάλο ταξίδι… ..πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος γιατί ήταν μαχήτρια. ..ήθελε πολύ να ζήσει για να χαρεί την εγγονή της…τώρα θα έχουμε έναν φύλακα άγγελο να μας προσέχει…” 

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τετάρτη 18/9 στις 4,30 μ.μ από τον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Η ταφή θα γίνει στο Α ́ΔΗΜ. ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ 

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σε ανάρτησή της η βουλευτής Αχαϊας Σία Αναγνωστοπούλου αναφέρει: Με τη Νιτα Ξυλια μεγαλώσαμε μαζί, μια πόρτα, μια αυλή, μια οικογένεια. Ο κήπος της ακουμπάει τη δική μας αυλή, και εκείνος ο κήπος ήταν ο παράδεισος μας που ενώνει τα σπίτια μας στην Πάτρα. 3 γενιές έχουμε συνυπάρξει σ αυτά τα αντικριστά σπίτια. Στο Θέμη και τη Νεφέλη, τα παιδιά της όλη την αγάπη και τη συμπαράστασή μας.

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο