Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρίου – Τον “σημάδεψε” φίλος του

Παραλίγο τραγωδία την Τετάρτη στο Φωτεινό της Άρτας, όταν ένας κυνηγός πυροβόλησε και τραυμάτισε κατά λάθος, φίλο του. Οι δύο άνδρες είχαν πάει για κυνήγι αγριογούρουνου όταν ο ένας εξ αυτών περνώντας τον άλλον για θήραμα έκανε το μοιραίο λάθος και πάτησε τη σκανδάλη τραυματίζοντάς τον στην ωμοπλάτη.

Ο μεσήλικας άνδρας, 50 περίπου ετών, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Άρτας και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Σύμφωνα με το epirus-tv, η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ