Δυτική Ελλάδα: Πως προμηθευτής “δάγκωσε” επιχειρηματία – Του πήρε πάνω από 4.000 ευρώ για ένα λάθος!

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος πριν από δέκα ημέρες περίπου επικοινώνησε τηλεφωνικά σε άνδρα, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στην Αμαλιάδα και με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων, τον έπεισε ότι εκ παραδρομής είχε καταθέσει σε λογαριασμό της επιχείρησης το χρηματικό ποσό των 5.300 ευρώ, ενώ το κόστος των προϊόντων ήταν 480 ευρώ, ζητώντας του παράλληλα να του επιστρέψει την διαφορά.

Ο επιχειρηματίας πείσθηκε από τους ισχυρισμούς του απατεώνα και κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό του τελευταίου το χρηματικό ποσό των 4.820 ευρώ, ως την διαφορά.

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

Πάτρα: Την Πέμπτη η κηδεία του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα -Η επιθυμία της οικογένειας- Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ, απολογείται την Παρασκευή 

Πάτρα: Στο αυτόφωρο σήμερα ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου και άλλοι τρεις, μεταξύ των οποίων και αστυνομικός, για τον ξυλοδαρμό και το επεισόδιο με το όπλο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό