Πάτρα: Δύσκολες ώρες για τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Σακκή – “Εφυγε” ο πατέρας του

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του Στέλιου Σακκή, πατέρα του Κωνσταντίνου Σακκή, γνωστού επιχειρηματία και τομεάρχη τουρισμού του ΣΚΕΑΝΑ.  Ο Στέλιος Σακκής ήταν ελεύθερος επαγγελματίας.

Τον Στέλιο Σακκή πρόδωσε η καρδιά του στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Είχε χάσει πέρυσι την κόρη του Νατάσα σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Ο Στέλιος Σακκής ήταν 72 ετών παντρεμένος με την Δομνίκη Σακκή και είχαν αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά τον Κώστα Σακκή επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης (“Ρόδον”, “Tessera”) καθώς και τον Τάσο Σακκή πολιτικό μηχανικό.

Ο πατρινός επιχειρηματίας με ανάρτησή του έκανε γνωστή την θλιβερή είδηση γράφοντας: Αντιο γιγαντα!! αντιο πατερα μου ομορφε!!!
Καλο ταξιδι να εχεις…. σε ευχαριστω για ολα!!!

Η Τότεναμ «τελειώνει» τον Ποστέκογλου αναφέρει δημοσίευμα

Έρχεται η “Τρελή Ολυμπιάδα 2025”

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Εύκολο γλυκό με μπανάνες

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινεί για την επέτειο γάμου με τον αδικοχαμένο σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη

Γιατί δεν πρέπει να νιώθετε τύψεις που στειρώνετε τη γάτα σας

Δέσποινα Καμπούρη: «Είναι άχαρο και άβολο να ακούγεται ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή»