Πάτρα: 27 ώρες χωρίς νερό κάτοικοι και καταστηματάρχες – Ο Δήμος μοιράζει μπουκάλια – Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ στο tempo24.news – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διανομή νερού από τη ΔΕΥΑΠ σε πολίτες “θύματα” της παρατεταμένης διακοπής υδροδότησης που καταγράφεται τις τελευταίες ώρες σε μεγάλα τμήματα της Πάτρας, με αμειώτη ένταση συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό του σημείου,  της βλάβης που σημειώθηκε σε αγωγό. 

456_7_0.jpg

“Αυτή η βλάβη σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των εργαζομένων είναι πρωτόγνωρη” δήλωσε στο tempo24.news o Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας, προσθέτοντας “Ακόμα δεν έχουν αποτέλεσμα για το που βρίσκεται το πρόβλημα. Έχει περιοριστεί η περιοχή ελέγχου”.  Ερωτηθείς για το χρόνο αποκατάστασης του προβλήματος, ο κ. Παπανικήτας είπε “Δε γνωρίζουμε τι αγωγός είναι ως προς την ποιότητα – υλικό – του και κατά συνέπεια τι χρόνος θα απαιτηθεί για την κατασκευή του” 

Πάτρα: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για εκατοντάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις-Η ΔΕΥΑΠ μοιράζει νερό στους κατοίκους ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Συμπληρώνονται ήδη 27 ώρες, όπου κάτοικοι και καστηματάρχες δεν έχουν νερό σε πολλές περιοχές της Πάτρας, ενώ υπάλληλοι του Δήμου επισκέπονται περιοχές και μοιράζουν  μπουκάλια νερού προκειμένου να αντιμετωπιστεί σε πρώτη φάση το πρόβλημα. Δεκάδες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κομμωτήρια κ.α., υπολειτουργούν τις τελευταίως ώρες. Προβλήματα αντιμετπωίζουν και πολλά νοικοκυριά.

Αφανής η… διαρροή στη μισή Πάτρα! Χωρίς νερό πολλές περιοχές της πόλης περισσότερο από 8 ώρες – Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ