Οι διακοπές του Βούτση στη Λευκάδα – Παρήγγειλε ποτό και του έφεραν…

11/08/2016 | 14:27

Χαλαρός βρέθηκε προ ημερών στη Λευκάδα ο Πρόεδρος της ελληνικής Βουλής Νίκος Βούτσης. Οικογενειακά, με τη γυναίκα του και το ένα του παιδί, το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κάποια συνοδεία ή φρουρά που να είναι εμφανής.Πέρασε σχεδόν απαρατήρητος καθώς ελάχιστοι θα μπορούσαν να κάνουν τον συνειρμό, μάλλον λόγω άνετης και… απέριττης εμφάνισης.

Ο κ. Βούτσης εθεάθη σε μαγαζί όπου κάθισε να φάει σε χωριό της Ανατολικής πλευράς του νησιού, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του έγιναν πρωταγωνιστές ενός…χαριτωμένου περιστατικού.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Προέδρου της Βουλής είχε παραγγείλει να πιει μια «μαργαρίτα», το γνωστό κοκτέηλ, αλλά η παραγγελία αργούσε και εκείνη είχε διψάσει. Οπότε κάποια στιγμή φωνάζει το γκαρσόνι και ευγενικά του λέει «συγγνώμη, η μαργαρίτα μου αργεί να έρθει;». Για να πάρει την κάπως…άβολη απάντηση «σε λίγο έρχεται κυρία, πρέπει να ετοιμάσουμε τη ζύμη και να ψηθεί»!

Όπως καταλάβατε, ο καλός παραγγελιοδόχος είχε νομίσει ότι η οικογένεια Βούτση ήθελε, μεταξύ άλλων, και μια πίτσα «μαργαρίτα»! Δόθηκαν, ευγενικά πάντα, οι απαραίτητες εξηγήσεις και το ποτό της συζύγου του Προέδρου έφτασε σύντομα.

Πηγή: agriniopress.gr

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)