Η ανθοδέσμη από τους παλαίμαχους στην αποστολή της Παναχαϊκής

16/08/2016 | 14:47

Ένα απρόσμενο δώρο, τεράστιας ηθικής αξίας, έλαβε η αποστολή της Παναχαϊκής που βρίσκεται για προετοιμασία στο Αθλητικό Κέντρο των Καλαβρύτων.

Μια όμορφη ανθοδέσμη με ευχές για καλή πορεία και ευόδωση των στόχων που έχει θέσει η ομάδα για τα επόμενα χρόνια από το Σύλλογο Παλαιμάχων, ο οποίος με τον τρόπο αυτό δείχνει για ακόμα μια φορά ότι στέκεται αρωγός της μεγάλης προσπάθειας για την αναγέννηση της Παναχαϊκής.

Η κίνηση των παλαιμάχων συγκίνησε τόσο τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Κώστα Κατσουράνη όσο και τον Γενικό Αρχηγό της Τάκη Κυριακόπουλο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την πρωτοβουλία των «κοκκινόμαυρων» παλαιμάχων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον άμεσο σχεδιασμό της Παναχαϊκής Συμμαχίας έχει ήδη προβλεφτεί και συνάντηση με το Σύλλογο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής έτσι ώστε να αναζητηθούν φόρμουλες αγαστής συνεργασίας στην κατεύθυνση του κοινού οράματος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ που όλοι μαζί θέλουμε να χτίσουμε!

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος