“Μπαρούτι” μυρίζει στο δημοτικό συμβούλιο Πάτρας.
Βαριές εκφράσεις ακούγονται κατά τη συνεδρίαση, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για “μπούλινγκ”!
Σολωμού και Τζανάκος, μιλώντας στο maxf, προχώρησαν σε καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, ακούγονται εκφράσεις στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπως “βλάκας”, “μα….ς”, “σκάστε” και άλλες που δεν μπορούν να αναφερθούν.
Από την πλευρά της δημοτικής αρχής, ο Ανδρέας Αντωνόπουλος απαντώντας στις κατηγορίες, δεν τις δέχθηκε, ενώ υποστηρίζει ότι όλοι πρέπει να έχουν λόγο στο συμβούλιο και κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει “λιανομερίδες” τους εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους.
Το φυτίλι άναψε στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία όπως γράψαμε πέρασε η απόφαση της αντιπολίτευσης για το προϋπολογισμό.
Πάτρα: Δεν πέρασε η πρόταση Πελετίδη για τον προϋπολογισμό – Η Αντιπολίτευση ψήφισε δική της πρόταση
