TΡΑΙΝΟΣΕ: Ανακοίνωσε τα δρομολόγια του Προαστιακού προς την Κάτω Αχαΐα – Άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, προκειμένου να ξεκινήσουν τα νέα δρομολόγια του Προαστιακού από και προς την Κάτω Αχαϊά, πρέπει να διαμορφωθούν οι απαραίτητες συνθήκες για την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού, καθώς και του εκδοτηρίου της Κάτω Αχαϊάς, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά και του προσωπικού της.
 
Ειδικότερα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. αναμένει την ηλεκτροδότηση του προσωρινού εκδοτηρίου εισιτηρίων στην Κάτω Αχαϊά από το δίκτυο της ΔΕΗ, καθώς και τη σύνδεση με το διαδίκτυο, η οποία είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίων μέσω του κεντρικού συστήματος της εταιρίας.  
 
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πιστή στις δεσμεύσεις της για αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό, θα προχωρήσει στην έναρξη των νέων δρομολογίων του Προαστιακού από και προς την Κάτω Αχαϊά, εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για ομαλή και ασφαλή λειτουργία.
 
Τα δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής:

dromologia1-700x490.png

Για την τιμολόγηση των εισιτηρίων εφαρμόζεται το εξής ζωνικό σύστημα:
 
Α ζώνη: Άγιος Βασίλειος-Άγιος Ανδρέας (η υπάρχουσα προαστιακή γραμμή Πάτρας)
Περιλαμβάνονται οι σταθμοί: Άγιος Βασίλειος-Ακταίο-Ρίο-Καστελόκαμπος-Μοραΐτικα-Αγυία-Παναχαϊκή-Πάτρα-Άγιος Ανδρέας.
 
Β ζώνη: Πάτρα/Άγιος Ανδρέας-Τσουκαλέικα (νέα προαστιακή γραμμή)
Περιλαμβάνονται οι σταθμοί: (Πάτρα/Άγιος Ανδρέας)-Ανθείας-Ιτιές-Παραλία Πατρών-Τσαούση/Μινδιλόγλι-Βραχνέικα-Τσουκαλέικα.
 
Γ ζώνη: Τσουκαλέικα-Κάτω Αχαϊά (νέα προαστιακή γραμμή)
Περιλαμβάνονται οι σταθμοί: (Τσουκαλέικα)-Καμίνια-Αλυσσός-Κάτω Αχαϊά.
 
Τιμές εισιτηρίων:
Για τις μετακινήσεις εντός ζώνης (Α ή Β ή Γ):                            €1,40 κανονική τιμή/€1 με έκπτωση
Για τις μετακινήσεις εντός 2 ζωνών (Α, Β ή Β, Γ):                         €2,20 κανονική τιμή, €1,50 με έκπτωση
Για τις μετακινήσεις και στις 3 ζώνες (Α, Β, Γ):                              €3 κανονική τιμή, €2 με έκπτωση
 
Τέλος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε ευχαριστεί το επιβατικό κοινό της Πάτρας που επιλέγει καθημερινά για τις μετακινήσεις του τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο -στα 10 χρόνια λειτουργίας του- και τον έχει αναδείξει στο πιο πετυχημένο μέσο μαζικής μεταφοράς.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της