Ώρα Πατρών: Στέγαση των καρναβαλιστών του ΑΣΟ τώρα και όχι αύριο κ. Πελετίδη

Τρεις, μόλις, ημέρες μας χωρίζουν από την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού και ο Δήμος Πατρέων δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα έναν χώρο στον οποίο θα επιστρέψουν μετά την παρέλαση της Κυριακής τα καρναβαλικά άρματα!

Παρά τις διαμαρτυρίες των καρναβαλιστών, παρά τις προειδοποιήσεις της ΩΡΑ Πατρών/Γιώργος Ρώρος, αρκετούς μήνες πριν, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και με ανακοίνωση μας, ο χώρος του ΑΣΟ κλείνει οριστικά για τους δημιουργούς των αρμάτων προκειμένου να ανακατασκευαστεί, χωρίς, όμως, να υπάρξει μέριμνα για την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης που θα στεγάσει τα άρματα και θα χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία τους για την επόμενη χρονιά. Η πρόταση της δημοτικής αρχής για χρήση του εξωτερικού χώρου της ΔΕΥΑΠ μόνο ως πρόχειρη μπορεί να χαρακτηριστεί αφού δεν φαίνεται να ικανοποιεί συνθήκες οργανωμένης φύλαξης, συντήρησης των αρμάτων και συνέχιση των εργασιών σε αυτά.

Το Πατρινό Καρναβάλι, να θυμίσουμε ότι επιβιώνει από το μεράκι κάποιων που δεν διστάζουν να προσφέρουν χρόνο, κόπο και χρήμα σε κατασκευές που θαυμάζουν χιλιάδες θεατές σε όλη την Ελλάδα.

Αν δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε κύριε Δήμαρχε, τουλάχιστον μην τους δημιουργείτε επιπλέον εμπόδια.

Δώστε λύση σήμερα.

Καναδάς: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μανιτόμπα λόγω πυρκαγιών – Απομάκρυνση 17.000 κατοίκων

Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί: «Δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό»

Κορινθιακός: Η σεισμική άπνοια μετά τα 4,8 Ρίχτερ προβληματίζει τους σεισμολόγους

ΗΠΑ: Αποχώρησε από την κυβέρνηση Τραμπ ο Ίλον Μασκ – Κριτική στο «μεγάλο, όμορφο νομοσχέδιο»

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη στην Πάτρα

Πάτρα: Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς νερό Πέμπτη & Παρασκευή

Ισπανία: Έρχεται ακραίο κύμα ζέστης με θερμοκρασίες έως 40°C

Από 3 Ιουνίου ο προσωπικός αριθμός – Υποχρεωτική η έκδοσή του, θα αναγράφεται στην ταυτότητα