Αμαλιάδα: Έκλεισε η παθολογική κλινική – Σε καραντίνα το προσωπικό – ΒΙΝΤΕΟ

 

Σύμφωνα με τη δήλωση του διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας η παθολογική κλινική του νοσοκομείου Αμαλιάδας κλείνει με εντολή του ΕΟΔΥ, ενώ το προσωπικό της τίθεται σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Ο Χρήστος Χριστόπουλος τόνισε πως έγιναν τα προβλεπόμενα στην αντιμετώπιση του περιστατικού και την μεταφορά του στο κέντρο αναφοράς στη Δυτ. Ελλάδα που είναι το νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Πλέον θα εξυπηρετούνται μόνο επείγοντα περιστατικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και αναμένονται οι εξελίξεις από τον ΕΟΔΥ.

Ο κ. Χριστόπουλος τόνισε προς τους πολίτες που ανησυχούν για την εξάπλωση του κορωνοϊού, ότι πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία.

Δείτε στο video που ακολουθεί τι δήλωσε ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας, Χρήστος Χριστόπουλος για την αντιμετώπιση του περιστατικού, συμβουλές προς τους πολίτες:

 

 

Πηγη: ilialive.gr 

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής