9χρονος πνίγηκε τρώγοντας πορτοκάλι στο σχολείο – Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων

20/03/2025 | 17:29

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/3) σε σχολείο της Λάρισας, όταν ένα αγοράκι 9 ετών πνίγηκε την ώρα που έτρωγε πορτοκάλι.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι εκπαιδευτικοί ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο 36ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς το αγοράκι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με το onlarissa.gr ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε  στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

 

ΠΗΓΗ

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: “Πέσιμο” της ΑΑΔΕ για παράνομη πώληση καρναβαλικών στολών – Σφράγισαν κατάστημα (ΦΩΤΟ)